Posted on

Senaste Iphone och andra tekniknyheter

I dagarna släpptes den senaste Iphone 13 och dess syskon Iphone 13 Mini och Iphone 13 Pro / Pro Max. Många har haft stora förväntningar på det här släppet och sett fram emot att få uppgradera sin gamla telefon eller gå över till Iphone för första gången.

Tillsammans med nya telefoner kommer förstås också mycket nya tillbehör och det är just tillbehören vi ska titta närmare på i den här artikeln.

Mobilskalen du inte vill missa

Oavsett om du väljer att uppgradera till en helt ny telefon eller om du håller kvar vid din gamla är det såklart viktigt att skydda den och ta hand om den så den håller så länge som möjligt. De flesta har någon gång varit med om ett olyckligt fall för mobiltelefonen, vilket har resulterat i en sprucken fram- eller baksida. Hos Teknikdelar finns snygga och prisvärda Iphone 12 pro skal samt mobilskal till flera olika modeller. Här hittar man mobilskal för alla tillfällen, i olika prisklasser och till bra kvalitet. Det viktigaste är förstås att skalet ger ett bra skydd för telefonen men det skadar ju inte att det är en snygg design heller. För den som verkligen vill vara det lilla extra rekommenderar vi att variera mellan flera skal och matcha med dagens outfit.

Nya tillbehör till senaste Iphone

Bland alla våra digitala nyheter finns de nya telefonerna och nya tillbehören. Redan nu kan du köpa till Airpods och Airpods Pro, och specialdesigna dessa genom att köpa ett nytt fodral till hörlurarna. Även här finns det fodral i alla möjliga former och färger och det är enkelt att hitta ett som matchar det nya skalet eller skyddet till telefonen.

Skydda skärmen mot sprickor

Trots att man har ett bra mobilskal kan det behövas ett extra skydd till skärmen för att undvika repor och sprickor. Det finns flera olika sorters skyddsplast, allt från tjockare glasskivor till tunna plastblad som man klistrar på. Vet du med dig att du ofta tappar telefonen och befinner dig på höga höjder eller vid hårda underlag rekommenderar vi ett tjockare skyddsglas. Om det går sönder är det bara att byta, och det kostar betydligt mindre än ett vanligt skärmbyte. För många räcker det däremot med att klistra på en extra plastfilm över skärmen. Den skyddar mot smuts, repor och eventuella sprickor. Allt det här och mycket annat hittar du hos teknikdelar bland deras mobiltillbehör.