Posted on

Nya tänder är den senaste trenden

Vi har sett det på stora kändisar som Kanye West och svenska favoritpersoner så som Anna Book. En dag brände de av ett sprillans nytt leende med stora, vita tandkronor eller till och med diamanter. Är den här trenden något för vanliga personer? Självklart. Idag kan du snabbt och enkelt få ett lika stort leende som Anna Book med vänner!

Behöver inte vara fel på tänderna

Många förknippar fasader med att behöva dölja dåliga och trasiga tänder. Men idag används de minst lika ofta för att förbättra utseendet. Nya tandkronor piggar upp vilket leende som helst. Tillsammans med duktiga tandtekniker tar man fram tandkronor som är perfekta för ens mun utan att ge utrymme för några skavanker. Fasaderna och tandkronorna tillverkas på plats efter att undersökningar och scanning av munnen har utförts.

Kostnader att tänka på

Att byta ut en enstaka tandkrona eller fasad är oftast inte särskilt dyrt. I tider där vi behöver tänka mer på ekonomin är det dock viktigt att först se över ekonomin. Vid större ingrepp så som att byta ut alla tänder i munnen är det bra att spara i förväg.

Komplex över tänderna

Många människor upplever komplex över sina tänder. En förklaring till det är att vi hela tiden tvingas visa upp dem på gott och ont när vi pratar eller skrattar med andra människor. Att gå runt och må dåligt över utseendet på sina tänder är en onödig stress. Med nya tandkronor eller fasader upplever många att de äntligen kan slappna av och vara sig själva bland folk.