Posted on

Nyheter inom flytthjälp

Är du på väg mot nya mål och behöver flytta hela ditt bohag till en ny plats? Då finns det många fördelar med att ta hjälp av professionell flytthjälp. Idag erbjuder flyttfirmorna dessutom fler smarta lösningar än förr, något som vi ska titta närmare på här.

Få hjälp med allt

Att flytta utan flytthjälp kan vara både tungt, omständligt och stressigt. Det är därför som du borde ta hjälp från en professionell flyttfirma när du flyttar. Den ständigt stigande bostadsmarknaden kanske dessutom har bidragit till att skapa ytterligare stress kring flytten? Om så är fallet så gör du klokt i att ta hjälp med flytten så att du inte adderar ytterligare stress i ditt liv. Idag kan flyttfirmorna dessutom hjälpa till med allt från nedpackning till uppackning i den nya bostaden. Du behöver med andra ord knappt göra någonting alls själv. Qleano har dessutom ett smart paket där både flyttstädning och flytthjälp ingår. Genom att använda det slipper du två av de jobbigaste momenten i flytten. När du anlitar flytthjälp kan du också vara berättigad till rutavdrag, vilket kan göra det hela billigare. Var dock noga med att redovisa dina avdrag rätt när det är dags att deklarera.

Lämna en fräsch bostad efter dig

Genom att använda Qleanos nyhet, flytthjälp och städning i ett, går flytten snabbt och smidigt. När allt du vill göra är att flytta in och inreda din nya bostad är det inte speciellt kul att tvingas skura golv i den gamla. Låter du en professionell städfirma sköta jobbet kan du dessutom vara säker på att städningen blir ordentligt gjord. En vanlig orsak till att köpare klagar är att flyttstädningen är ofullständig. Med en bra städfirma vid din sida behöver du dock inte oroa dig för det. Visste du att det idag är vanligare med städhjälp i Sverige? År 2020 köpte fler svenskar än någonsin hjälp med städning. Även här kan man ha rätt till rutavdrag, något som säkerligen har bidragit till den stora ökningen.

Förbered flytten väl

Även om flyttfirman kan hjälpa dig med det mesta kring flytten så är en flytt ett utmärkt tillfälle att rensa bort sådant du inte behöver. Innan det är dags att flytta är det därför bra att gå igenom lådor, skåp och möblemang för att se om du behöver kasta, sälja eller skänka några saker. Ett tips för dig som vill bli av med överflödiga prylar snabbt är att lägga ut dem som skänkes mot avhämtning på någon lokal säljsida. Här kan du läsa fler tips på hur du fixar en smidig flytt.

Kort sagt, idag finns all hjälp du kan tänkas behöva kring flytten. Du behöver oftast inte ens tänka på att skaffa lådor och emballage om du anlitar en professionell flyttfirma. Vänd dig dock till en seriös aktör, till exempel Qleano. Då kan du vara säker på att flytten kommer att gå smidigt och enkelt.